خیلی ها به انتظار نشسته بودند تا جناب حاج الهیار ملکشاهی آمدند سراسر شوق  و شور بر محمد صلوات فرستادند و حاج الهیار ملکشاهی وارد خانه شدند و پس از سلام و احوالپرسی جناب آقای گراوند ریاست محترم ستاد آقای ملکشاهی چنین به ایراد سخنرانی پرداختند:
 

بنام خداوند بخشنده مهربان. خوشحاليم که در جمع شماعزيزان هستيم در مورد بحث انتخابات گرد هم آمده ایم تا مبحث انتخابات را دقیق تر مورد بررسی قرار دهیم. اميدواريم که به فضل الهي در اين انتخابات که در پيش رو مي باشد در خدمت شما عزيزان باشيم و بتوانیم به شما مردم عزیز کوهدشت خدمت کنیم. برادران عزیز توجه داشته باشید کسي که راي مي دهد جايگاه يک قاضي را دارد که پس از قضاوت کردن به فکر فرو می رود و قضاوت خود را مورد بررسي قرار مي دهد که ببیند آیا قضاوتی که انجام داده است درست بوده یا نه و اگر درست قضاوت کرده باشد پیش خدا و وجدان خودش سر بلند است و اگر قضاوت درستی نکرده باشد هم پیش خدا و هم پیش خودش رو سیاه است، ما باید دقت کنیم که چه کسی رو به مجلس بفرستیم تا پیش خدا و وجدانمان سر افکنده نباشیم البته کسي که مورد تاييد شوراي نگهبان است حتما لياقت انتخاب شدن در مجلس را دارد ولی ما باید دقت کنیم تا بین خوب و خوبتر دومی را به مجلس بفرستیم تا به آبادانی شهرمان کمک کنیم.
بنده حدودا بیست سال است که آقای ملکشاهی رو میشناسم و با ایشان دوستی نزدیکی داشته ام با توجه به شناختي که از آقاي ملکشاهي دارم خدا را شاهد می گیریم که هيچ گونه تغييري در اخلاق و رفتار  ايشان نديدم و همیشه با همان تواضع و فروتنی همیشگی ایشان را دیده ام.
خدارو شکر اين دوره مردم به شعور بالای سیاسی رسیده اند و می دانند چه کسی به درد شهرشان می خورد و چه کسی لایق نماینده شدن است و مطمعنم با توجه به شناختی که از مردم دارم آقای ملکشاهی نماینده کوهدشت می شود.
وسلام علیکم.

بعد از آقای گراوند آقای حاج الهیار ملکشاهی چنین به ایراد سخن پرداخت.

بسم الله الرحمن الرحیم
با تشکر از تمام عزيزاني که در اين مجلس شرکت کرده اند و با تشکر از ميزبان جلسه آقاي گراوند. جزو افتخارات مردم شهر ما این است که ما تسليم زور حکام ظالم نشده ايم شاید بگویید چگونه تسلیم ظالم نشده ایم. در قضاوت بحثي داريم به نام "ما مردان دليل هستيم" دليل تسليم نشدن در برابر زور حکام رضا شاه بوده است
رضا شاه کسي بود که از دست مردم منطقهء ما به ستوه آمد مخصوصا گراوندان هیچ وقت تسلیم زور حکام نشده اند.
مردم گراوند به راستگويي و صداقت و شجاعت معروف بوده اند و هستند. ترس درون مردم گراوند وجود ندارد. در گراوند هيچ کسي را نمي بينيد که تحت تاثير زورگويي به کسي راي دهد و قطعا با فکر و دلیل و منطق رای خودشون رو به صندوق می اندازند.
ما کار خيلي مهمي بايد انجام بدهيم هرچه کار مهمتر است حساسيت ما بيشتر است در کارهاي ارزشي و سرنوشت ساز بايد حساسيت زيادي داشت ما قرار است نماينده اي بفرستيم به مجلس به عنوان وکيل مردم کوهدشت و این کار خیلی حساس و سرنوشت سازی است.
من مي گويم اگر تمام اين کشور يک رودخانه در حرکت به سمت جلو باشد مجلس سرچشمه آن رودخانه است و اگر سرچشمه خوب باشد رودخانه پر آب خواهد شد.
مجلس قانون گزار است و هر چه در مجلس تصمیم گیری شود ديگران بايد اجرا کنند که آن بحث قانون گذاري است. کار دوم که مهمتر از قانون گذاري براي کل کشور است بحث پول و اعتبار است که آن هم از همان سرچشمه است.
تقسيم بودجه يکي از مهمترين وظايف نمايندگان است اگر ما کسي را داشتيم در مجلس که مي تونست سهم ما رو به شکل عادلانه به ما برساند مشگلات شهر ما به مراتب خیلی کمتر از این بود. متاسفانه ما در شهرمان جوي خشکي هم نداریم یک اصل در فسلفه وجود دارد به اسم "معلول و علت"
مثلا ما وقتي دود مي بينم متوجه مي شويم انجا آتش وجود دارد يکي از دلايل اثبات خدا هم همان علت و معلول است می گوییم چون دنیا به این نظم و ترتیب قرار دارد حتما کسی این دنیا را مدیریت می کند پس معلول نظم و ترتیب دنیا و علت آن هم خداست. اگر در رودخانهء شهر ما پولي باشد بايد بيمارستان ساخته شود، راهسازي خوبي انجام شود و خيلي چيزهاي ديگر و اگر اين امکانات در شهر ما و جود داشت مي توانيم پي ببريم پول به شهر ما عادلانه رسيده است و اگر اينها رو نبينيم هزاران کتاب هم چاپ شود و کلی از بوجه مملکت را خرج تبلیغات دروغ خودمان بکنیم باز پی خواهیم برد که هیچ آبی از سر چشمه (مجلس) به رودخانهء شهر ما ریخته نشده است. ما اگر شهرمان را با پلدختر هم مقايسه کنيم شهر ما دو برابر پلدختر بيکار دارد سوابق تاريخي شهر ما خيلي بالاتر از شهرهاي ديگر است،
سوابق علمي شهر ما هم بالاتر است، در شهر بروجرد 50 درصد شهر ما هم نيروي متخصص وجود ندارد خيلي از افراد شهر ما از روستاها بلند شده اند و به بالاترين درجه رسيده اند.کم هستند افرادي که از روستا و با کمترين امکانات بلند شده و به بالاترين درجه ها برسند.
متاسفانه چون خودمان از نظر توان اجرائي کوتاه و ضعيف هستيم سعي مي کنيم ديگران را به پايين بکشانيم به جای اینکه به افراد کمک کنیم زیرپایشان را خالی می کنیم. اگر راست مي گوييم بزرگ آدمان بزرگ باشيم مگه زمان بربريت است که يک عده خان باشند و عده اي ديگر عبد آنها باشند.
ما در شهرستان کوهدشت هميشه در انتخابات به افراد " آ "  و " ب " راي مي دهيم، مگر ما در شهرمان فقط " آ " و " ب " داريم؟ بهتر است به افراد ديگر هم راي بدهيم مثلا اگر ما اين جاده را صاف کرديم و اين " آ " و " ب " نيامدند اين باعث مي شود افراد ديگر هم جرات حضور در انتخابات را پيدا مي کنند.
ما مي گوييم کسي را انتخاب کنيد که بتواند از حق شهرمان دفاع کند.
بعضي افراد حتي لکنت زبان دارند، نمي توانند صحبت کنند و این باعث می شود تا نتوانند جلوی افراد مهم و با شخصت جامعه که در مجلس حضور دارند صحبت کنند و عرض اندام نمایند.
با تشکر از شما عزيزاني که ما را تحمل کردید.
من هميشه مي گويم اگر خدا خواست که نماينده اين شهر شوم سعي مي کنم از آن سرچشمه حق قانوني بودجهء شهرمان را بگيريم.
خدا رو شکر انتخابات کاملا سالم است و اميدواريم که انتخابات همچنان سالم برگزار شود و انشالله همان که مردم مي خواهند نماينده شود.
براي سلامتي امام خامنه اي و مردم عزيز کوهدشت صلوات بر محمد و آل محمد.

در پایان سخنان حاج الهیار ملک شاهی یکی از حضار به آقای ملکشاهی گفت : جناب آقای ملکشاهی از شما می خواهیم طوری عمل نکنید که بعد از چهار سال مردم کوهدشت از شما با چماق و سنگ استقبال کنند.


نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 29 دی 1390برچسب:, توسط یونس م

رد صلاحیت 24 داوطلب نمایندگی مجلس در استان لرستان از سوی هیات های اجرایی انتخابات

به گزارش ایرنا، 'حسن شریعت نژاد' شامگاه سه شنبه در جمع خبرنگاران، افزود: همچنین صلاحیت 11 داوطلب نمایندگی دیگر نیز از سوی هیات های اجرایی انتخابات در استان لرستان احراز نشده است.

وی با اشاره به اینكه در مجموع 164 نفر به عنوان داوطلب نمایندگی برای شركت در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در این استان ثبت نام كرده اند، اظهار داشت: براساس اعلام هیات های اجرایی استان، 35 نفر از این داوطلبین رد صلاحیت شده و یا صلاحیت آنها احراز نشده است.

معاون سیاسی، امنیتی استانداری لرستان گفت: همچنین در این مدت هشت داوطلب نمایندگی مجلس شورای اسلامی در استان لرستان از شركت دراین انتخابات انصراف داده اند.

به گفته وی، برهمین اساس انصراف دادگان در حوزه های انتخابیه خرم آباد، بروجرد، دورود، دلفان، كوهدشت، پلدختر هر كدام یك نفر و در حوره انتخابیه الیگودرز دو داوطلب نمایندگی انصراف داده اند.

شریعت نژاد تصریح كرد: افراد رد صلاحیت شده و یا داوطلبینی كه صلاحیت آنها از سوی هیات های اجرایی احراز نشده تا سه روز دیگر برای اعلام اعتراض كتبی خود به هیات های نظارت استان لرستان فرصت دارند.

رییس ستاد انتخابات استان لرستان گفت: افراد تایید صلاحیت شده از سوی هیات های اجرایی نیز به منزله تایید شده نهایی نیستند و اسامی افراد تایید شده نهایی، از سوی شورای نگهبان در موعد مقرر اعلام خواهد شد.

وی با تاكید بر رعایت قوانین مربوط به انتخابات از سوی داوطلبین، تصریح كرد: یكی از افراد رد صلاحیت شده در هیات های اجرایی استان به دلیل انجام تخلف تبلیغاتی و تبلیغات زودهنگام رد صلاحیت شده است.

شریعت نژاد اظهار داشت: استعلام از مراجع چهارگانه(دادستانی، اطلاعات، ثبت احوال، پلیس بین الملل ) مرجع بررسی و تایید یا رد صلاحیت افراد در هیات های اجرایی است.

استان لرستان در مجموع دارای 9 كرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است.


نوشته شده در تاريخ یک شنبه 25 دی 1390برچسب:, توسط یونس م

۱- استعفای فرماندار کوهدشت از سمتش

۲- رد صلاجیت علی شاهرخی قبادی توسط هیئت نظارت استان 

۳- جلسه ی توجیهی کاندیداها و تذکر های انتخاباتی به آنها عصر امروز در فرمانداری


نوشته شده در تاريخ یک شنبه 25 دی 1390برچسب:, توسط یونس م

 

 نام پدر: محمد رضا - متولد: 134۰ - زادگاه: روستای مهکی رومشکان

آقای ملکشاهی در خرداد سال 1340 ه.ش در رومشکان یکی از بخش های باستانی از توابع شهرستان کوهدشت در خانواده ای مذهبی و متدیّن چشم به جهان گشود، پدر با توجه به درخت کهن اعتقادات خویش از واژه مقدس الله بهره جسته و نام نیکوی الهیار را مانند تاجی بر سر فرزند می گذارد تا خداوندگار کریم در تمام امور دنیا و آخرت یار و نگهدار او باشد.

نهال پدر، دوران کودکی را در زادگاهش سپری می کند و تحصیلات ابتدایی را در همان جا به پایان می رساند، امّا محرومیّت های منطقه باعث می شود که فرزند دانش پژوه، دوری خانواده را به جان بخرد و برای ادامه تحصیلات راهنمایی و دبیرستان راهی دیار غربت شود.

او نزدیکترین شهرهای همجوار را برای ادامه تحصیل برمی گزیند(درّه شهر، کوهدشت و خرم آباد) و بار و بنه اش را برمی بندد و در سن نوجوانی هفت سال زندگی خود را در غربت تجربه می کند و تحصیلات راهنمایی و دبیرستان را با موفّقیت به پایان می رساند.

او در سال 1361 در کنکور سراسری در رشته دینی و عربی تربیت معلم شهر مقدس قم پذیرفته شد و از محضر اساتیدی چون آیت الله مظاهری، امینی و مشکینی کسب علم نمود. پس از فارغ التحصیلی، هنوز یک سال از شغل مقدس معلّمی او در دبیرستان های رومشکان نگذشته بود که در سال 1364 در آزمون سراسری در رشته علوم قضایی دانشگاه تهران پذیرفته شد.

پس از تحصیلات دوره ی کارشناسی در سال 1368 در حوزه ی حقوق و علوم قضایی به قوّه ی قضاییه راه یافت و در قسمت دادیاری نظامی استان لرستان و کرمانشاه مشغول به خدمت گردید.

در سال 1370 در دادگاه انقلاب اسلامی خرّم آباد شغل قضاوت به او سپرده شد و به عنوان حاکم شرع این شهرستان منصوب گردید.

در سال 1374 به عنوان قائم مقام رئیس کل دادگستری دادگاه های انقلاب اسلامی خرّم آباد با احکام متعدد قضایی د راجرای عدالت و احکام شرعی و قانونی و ارتباط سالم با مردم منصوب گردید، که بعدها این دوران، دوران طلایی دستگاه قضایی در استان لرستان نام گذاری شد.

در سال 1375 با حکم ریاست محترم قوّه ی قضاییه آیت الله یزدی به عنوان رئیس کل دادگستری استان لرستان برگزیده شد، ولی همچنان بدون هیچگونه حب بغضی و با قدرت تدبیر والای خویش و آشنایی با آداب و رسوم قومی قبیله ای و مردم مداری و قضاوت به حق و شایسته خود توانست دل های مردم را تسخیر کرده و حضورش سوپاپ اطمینانی باشد که حقی از کسی ضایع نمی گردد.

در سال 1385 با توجه به مشکلات قضایی کلان شهری مانند کرمانشاه و توانایی های محک خورده ی ایشان از طرف آیت الله شاهرودی ریاست محترم قوّه ی قضاییه به عنوان رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه منصوب گردید.

در همین دوره بود که استان کرمانشاه از نظر اجرای عدالت و بررسی های قضایی یکی از پنج استان امن کشور معرفی شد.

لازم به ذکر است که ایشان در مراحل مختلف خدمت گذاری در پست های متفاوت، مورد تکریم و تقدیر مسئولین نظام مقدّس جمهوری اسلامی ایران از جمله رؤسای قوّه ی قضایّیه قرار گرفته است.

در سال 1389 با حکم آیت الله آملی لاریجانی ریاست محترم قوّه ی قضاییه ضمن ارتقای پایه ی قضایی به عنوان معاون قضایی دیوان عدالت اداری کل کشور منصوب گردید.

دیوان عدالت اداری یکی از ارکان اصلی اجرای عدالت و برقراری نظم بین مردم و دستگاههای دولتی در نظام جمهوری اسلامی ایران است.

                          خلاصه ای از  سوابق خدمتی و اجرایی آقای ملکشاهی

۱.      رزمنده بسیجی در جبهه های حق علیه باطل در غرب کشور(قرارگاه سیدالشهدا)

۲.       عضو شورای نظارت بر انتخابات(شورای نگهبان) استان لرستان

۳.       ریاست شورای نظارت بر انتخابات (شورای نگهبان) استان لرستان

۴.       مسئول تعذیرات حکومتی در استان لرستان

۵.       بازرس ویژه انتخابات استان لرستان

۶.       مشاور رئیس ستاد اجرایی اصل چهل و نه فرمان حضرت امام (ره)

۷.       مشاور رئیس سازمان بازرسی کل در استان لرستان

۸.       ریاست گزینش قوّه ی قضاییّه در استان لرستان

۹.       عضو شورای امر به معروف و نهی از منکر استان لرستان

۱۰.   رئیس هیأت رسیدگی به تخلفات اداری دادگستری های استان لرستان و کرمانشاه

۱۱.   تدریس در دانشگاه های استان لرستان و کرمانشاه

۱۲.   عضو هیأت علمی کار آموزی قضایی دادگستری استان لرستان

۱۳.   رئیس کل دادگاه های انقلاب اسلامی استان لرستان و دادگاه های نظامی به مدت سیزده سال

۱۴.   مدیر کل دادگستری در استان های لرستان و کرمانشاه به مدت دوازده سال

۱۵.   همکاری افتخاری با جهاد سازندگی در امر سازندگی کشور

۱۶.  معاون قضایی دیوان عدالت اداری کل کشور از  سال 1389 تا کنون

 


نوشته شده در تاريخ یک شنبه 25 دی 1390برچسب:, توسط یونس م

فرماندار شهرستان کوهدشت گفت: 4 هزار نفر کار برگزاری انتخابات را در کوهدشت بر عهده دارند.
 
سیروس ابراهیمی صبح امروز در جمع خبرنگاران در کوهدشت در خصوص انتخابات گفت: ستاد انتخابات شهرستان کوهدشت هم‌زمان با سراسر کشور در سوم دی ماه کار ثبت نام کاندیدها را شروع و تا پایان مهلت ثبت نام در مجموع 16 نفر در این شهرستان و یک نفر در وزارت کشور ثبت نام کردند.
 وی با بیان اینکه انتخابات یک جشن ملی و یک نشاط اجتماعی است، افزود: هم‌زمان با ثبت نام کاندیدها کار تشکیل هیئت‌های اجرایی نیز انجام گرفت و این هیئت‌ها کار خود را شروع کردند.
فرماندار کوهدشت خاطرنشان کرد: در شهرستان کوهدشت حدود 177 شعبه اخذ رای پیش‌بینی شده که 103 شعبه آن روستایی و 74 شعبه شهری بوده و 4 هزار نفر نیز کار برگزاری انتخابات را در این شهرستان بر عهده دارند.
ابراهیمی به وظیفه احزاب و گروه‌های سیاسی اشاره کرد و ادامه گفت: احزاب و گروه‌ها نباید به فکر از صحنه خارج کردن و متهم کردن همدیگر باشند، بلکه باید با تبلیغات منطقی مردم را به آرامش و حضور پرشور به پای صندوق‌های رأی دعوت کنند.
وی تصریح کرد: انتخابات یک جشن ملی، مذهبی و یک نشاط اجتماعی است، نه یک چالش و مقوله‌ای خشن و انتظار می‌رود افراد جامعه نیز به این موضوع به این شکل نگاه کنند و با آرامش و شور و نشاط در انتخابات شرکت کنند.
فرماندار کوهدشت بر مشارکت هرچه بیشتر مردم تاکید کرد و یادآور شد: ما باید یاد بگیریم که کار جمعی انجام دهیم و هر چه مشارکت مردم در انتخابات بیشتر باشد، یاس دشمنان این کشور هم بیشتر می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: در طول تاریخ کشورمان جوانان زیادی جان خود را فدا کردند تا در کشور وضعیتی پیش بیاید که مردم بتوانند این چنین در سرنوشت خودشان دخیل باشند و اسلام به عنوان مکتب این مردم،در جامعه زنده و حضور پیدا کند.
  ابراهیمی در ادامه به زمان تبلیغات اشاره کرد و گفت: تبلیغات کاندیدها با استناد به ماده 56 قانون انتخابات هشت روز قبل از اخذ رای‌گیری چهار اسفند شروع و تا 24 ساعت قبل از برگزاری انتخابات یعنی دهم اسفند به اتمام می‌رسد و کاندیدها به ازای هر منطقه شهری می‌توانند یک ستاد مرکزی داشته باشند، داشتن ستاد فرعی هم بلامانع است، اما زدن هر گونه بنر و طناب عکسی در سطح شهر ممنوع است.
فرماندار کوهدشت گفت: ما منتظر یک انتخابات سالم در شهرستان کوهدشت هستیم و به یاری خدا هیچ گاه فکر خلاف در سر هیچ کس نخواهد بود و هر آنچه مردم داخل صندوق‌ها بیندازند همان را شمارش و به صاحبان آرا تحویل می‌دهیم.
 

نوشته شده در تاريخ یک شنبه 25 دی 1390برچسب:, توسط یونس م

      فصل پنجم: اعلام داوطلبي و رسيدگي به صلاحيت داوطلبان 

 

ماده 45 - داوطلبان نمايندگي مجلس بايد ظرف هفت روز از تاريخ انتشار دستور شروع انتخابات به وسيله وزارت كشور با مراجعه به فرمانداري يا بخشداري مركز حوزه انتخابيه پرسشنامه مخصوص اعلام داوطلبي را دريافت و تكميل و تسليم نمايند.

مراتب قبلاَ به وسيله وزارت كشور از طريق رسانه هاي گروهي به آگاهي عموم خواهد رسيد و فرمانداران و بخشداران مكلفند مراتب را با وسايل مقتضي به اطلاع كليه اهالي حوزه انتخابيه برسانند.

تبصره 1 - داوطلبان نمايندگي مجلس كه واجد شرايط بوده و در خارج از كشور بسر مي برند ، بايد ضمن مراجعه به سفارتخانه يا كنسولگري يا نمايندگي سياسي مربوط پرسشنامه داوطلبي خود را در حضور مقامات ذي صلاح سفارت يا كنسولگري يا نمايندگي سياسي تنظيم كرده و سفارتخانه نيز مفاد مندرج در پرسشنامه و مشخصات كامل داوطلب را به وسيله تلكس يا سريعترين وسيله مخابراتي و از طريق وزارت امور خارجه به وزارت كشور اعلام مي نمايد تا در مهلت قانوني نسبت به بررسي صلاحيت وي در هيأت اجرائي حوزه انتخابيه اقدام قانوني به عمل آيد.

تبصره 2 - داوطلبان نمايندگي مي توانند فرم داوطلبي را از وزارت كشور دريافت و پس از تكميل به وزارت كشور ارجاع نمايند . وزارت كشور موظف است در اسرع وقت مراتب را به فرمانداري يا بخشداري حوزه انتخابيه مربوطه اعلام نمايد.

تبصره 3 - تصويري از فرم داوطلبي و تصوير شناسنامه و دو قطعه عكس كليه داوطلبان ظرف حداكثر سه روز پس از خاتمه ثبت نام توسط وزارت كشور به هيأت مركزي نظارت ارسال
مي­گردد.

ماده 46 - هريك از داوطلبان نمايندگي مجلس شخصاً و به صورت كتبي مي توانند انصراف خود را به فرمانداري يا بخشداري مركز حوزه انتخابيه و يا وزارت كشور اعلام نمايند و مراتب انصراف توسط وزارت كشور فوراً به اطلاع هيأت مركزي نظارت مي رسد ، عدول از انصراف پذيرفته نمي شود.

ماده 47 - فرماندار يا بخشدار مركز حوزه انتخابيه موظف است روزانه مشخصات كامل داوطلبان حوزه انتخابيه خود را براساس مفاد مندرج در پرسشنامه با سريعترين وسيله به وزارت كشور اعلام نمايد.


وزارت كشور نيز موظف است تصويري از مشخصات كامل داوطلبان را روزانه به هيأت مركزي نظارت اعلام نمايد.

ماده 48 - وزارت كشور و شوراي نگهبان پس از وصول مشخصات داوطلبان ، روزانه ليست كامل آنها را تهيه و به منظور بررسي سوابق آنان در رابطه با صلاحيت هاي مذكور در اين قانون به وزارت اطلاعات ، دادستاني كل ، سازمان ثبت احوال كشور و اداره تشخيص هويت و پليس بين الملل در مركز ارسال مي دارد . مراكز مزبور موظفند ظرف پنج روز نتيجه بررسي را با دليل و سند به وزارت كشور و شوراي نگهبان اعلام نمايند.

تبصره - وزارت كشور مي تواند در صورت لزوم از داوطلب نمايندگي مجلس انگشت نگاري به عمل آورد .

ماده 49 - وزارت كشور موظف است پس از وصول نتايج بررسي از مراجع مذكور در ماده (48) مراتب را به فرمانداران و بخشداران مراكز حوزه هاي انتخابيه به نحو مقتضي اعلام نمايد و فرمانداران و بخشداران مراكز حوزه هاي انتخابيه موظفند عيناًَ مدارك و نتايج بررسي را در جلسه مشترك هيأت اجرائي و هيأت نظارت مركز حوزه انتخابيه مربوطه مطرح نمايند.

ماده 50 – هيأت هاي اجرايي مراكز حوزه هاي انتخابيه موظفند حداكثر ظرف ده روز پس از پايان مهلت ثبت نام با توجه به نتايج بدست آمده از بررسي هاي لازم در محل و با استفاده از نتايج اعلام شده توسط وزارت كشور صلاحيت داوطلبان در رابطه با صلاحيت هاي مذكور در اين قانون را مورد رسيدگي قرار داده و نتيجه را كلاً به هيأت هاي نظارت اعلام نمايند.


تبصره -ردصلاحيت داوطلبان نمايندگي مجلس شوراي اسلامي بايد مستند به قانون و براساس مدارك و اسناد معتبر باشد.

ماده 51 - فرمانداران و بخشداران مراكز حوزه هاي انتخابيه مكلفند نظريه رد هيأت اجرائي انتخابات را با ذكر استناد قانوني ظرف يك روز به داوطلبان ابلاغ نموده و با سريعترين وسيله به ضميمه اسناد و مدارك به اطلاع هيأت نظارت استان برسانند.

تبصره - كساني كه صلاحيت آنان مورد تأييد قرار نگرفته حق دارند ظرف چهار روز از تاريخ ابلاغ به داوطلب ، شكايت خود را مستدلاَ به هيأت نظارت استان اعلام نمايند.

ماده 52–گزارش ها و شكايات واصله ظرف مدت هفت روز پس از پايان مهلت دريافت شكايت در جلسه هيأت نظارت استان رسيدگي و نتيجه صورت جلسه مي شود . چنانچه نظر هيأت اجرائي مبني بر رد صلاحيت داوطلب ، مورد تأييد هيأت نظارت استان نيز باشد، هيأت نظارت مذكور موظف است در اين خصوص ، نظر هيأت مركزي نظارت را نيز كسب نمايد. هيأت نظارت استان در مورد صلاحيت ساير داوطلبان نيز نظر خود را به هيأت مركزي نظارت اعلام مي نمايد. [32]

تبصره 1- هيأت نظارت استان پس از كسب نظر هيأت مركزي نظارت ، موظف است مراتب تأييد يا رد صلاحيت كليه داوطلبان را با استناد قانوني طي صورت جلسه اي به فرماندار يا بخشدار مربوط اعلام نمايد.

تبصره 2 - فرماندار يا بخشدار موظف است نظر هيأت مركزي نظارت ، مبني بر تأييد يا رد صلاحيت داوطلبان را كه از هيأت نظارت استان دريافت نموده است ، به نامبردگان ابلاغ نمايد تا در صورت اعتراض به رد صلاحيت خود ، كتباً به شوراي نگهبان شكايت نمايند.


تبصره 3 - در صورتي كه نظر هيأت مركزي نظارت مبني بر رد صلاحيت داوطلباني باشد كه صلاحيت آنان مورد تأييد هيأت اجرائي مركز حوزه انتخابيه قرار گرفته است، داوطلبان مي توانند اعتراض خود را به شوراي نگهبان تسليم نمايند. شوراي نگهبان بيست روز پس از اظهار نظر هيأت مركزي نظارت نظر قطعي و نهايي خود را درخصوص تأييد يا رد صلاحيت داوطلبان به وزارت كشور اعلام خواهد نمود.

ماده 53 - در صورتي كه معتمدين هيأت اجرايي در بررسي صلاحيت داوطلبان و ساير وظايف خود مقررات قانوني انتخابات را رعايت ننمايند ، فرماندار يا بخشدار موظف است با اطلاع و تأييد هيأت نظارت مركز حوزه انتخابيه و با اطلاع وزارت كشور نسبت به تعويض هر يك از معتمدين هيأت اجرائي يا به طور كلي تشكيل مجدد هيأت اجرائي اقدام نمايد ، تعويض بعض اعضاء و يا تغيير كل هيأت اجرائي حسب مورد طبق مواد (32) و (35) اين قانون انجام خواهد شد.

ماده 54 - در مواردي كه طبق گزارش ها و شكايات و اعتراضات واصله براي شوراي نگهبان معلوم گردد كه اعضاي هيأت هاي نظارت از قوانين و مقررات تخلف نموده اند ، شوراي نگهبان موظف است حسب مورد و متناسب با تخلفات انجام شده برخورد قانوني نمايد.

ماده 55 - هر يك از نامزدها به تنهايي يا چند نامزد مشتركاً مي توانند به طريق زير براي شعب اخذ رأي يك نفر نماينده به هيأت نظارت حوزه انتخابيه معرفي نمايند:

الف - حوزه هاي داراي يك نماينده به ازاي هر صندوق يك نماينده.

ب - حوزه هاي داراي دو نماينده به ازاي هر دو صندوق يك نماينده.

ج - حوزه هاي داراي سه نماينده به ازاي هر سه صندوق يك نماينده.

د - حوزه هاي داراي چهار نماينده به ازاي هر چهار صندوق يك نماينده.

هـ - حوزه هاي داراي پنج نماينده به ازاي هر پنج صندوق يك نماينده.

و - حوزه هاي داراي شش نماينده به ازاي هر شش صندوق يك نماينده.

همچنين متناسب با تعداد نمايندگان هر حوزه انتخابيه به همان تعداد از صندوق ها يك نماينده.

اين نمايندگان مي توانند در محل شعب اخذ رأي حضور داشته باشند . چنانچه تخلفي در شعب اخذ رأي صورت گيرد بدون دخالت ، مراتب را به هيأت هاي اجرايي و نظارت بخش يا مراكز شهرستان‌كتباَ‌اعلام‌خواهند‌نمود.
حضور نمايندگان هر يك از كانديداها تا پايان اخذ رأي و شمارش آرا و تنظيم صورت جلسه بلامانع است. ممانعت از حضور نمايندگان كانديداها در شعب اخذ رأي ممنوع بوده و جرم محسوب مي‌گردد و متخلف به مجازات مقرر در ماده(83) قانون‌محكوم‌خواهدشد.
تبصره - حضور ديگر افراد به جز مسئولين ( مسئولين و اعضاي صندوق هاي اخذ رأي ، ناظرين شوراي نگهبان ، نمايندگان و بازرسان وزارت كشور ، نمايندگان نامزدها ) در شعب اخذ رأي تحت هر عنوان كه باشد ممنوع است و جرم محسوب مي گردد . مأمورين انتظامي و مسئولين در صندوق هاي اخذ رأي موظفند از حضور افراد غير مسئول جلوگيري به عمل آورند . متخلفين به مجازات مقرر در ماده (75) محكوم خواهند شد.


نوشته شده در تاريخ یک شنبه 25 دی 1390برچسب:, توسط یونس م

حالا به حرفهای ما گوش بدید واقعا متاسفم ما دانشجویان رومشگانی هستیم که در شهرها آوارهایم شهرستان دره شهر ایلام از رومشگان کوهدشت خیلی کوچکتره حتی اندازه ی شهر چغابل نیست اگه ما در منطقه ی خودمون دانشگاه و امکانات داشته باشیم چرا باید آواره ی این شهر و اون شهر باشیم چرا باید کرایه ی منزل ما در دره شهر باید با خرم آباد که مرکز استان ماست گرونتر باشه کجاست اون همه قول و قرار های آقای قبادی که دانشگاه و کارخونه و بیمارستان و جاده های چهار بانده ی برای مردم کوهدشت و بخشهای اون بیاره به خصوص رومشگان با این همه جمعیت و این همه وسعتی که داره اما از همه چیز محرومه .چرا یه نماینده مردم که روحانی هم هست و الگوی مردمه وعده های پوچ و الکی میده و فقط مرد حرفه نه عمل...چرا از موقعیت مردم ضعیف که تحت پوشش کمیته هستند سوء استفاده میکنه و از طریق کارمندان کمیته مردم رو تهدید میکنه که اگه به قبادی رای ندید کمیتتون قطع میشه "امام خمینی (ره) فرمودند:میزان رای ملت است "نه به وسیله وام دادن و پتو دادن از مردم بخواهند به قبادی رای بدن پس معنی حرف امام چی میشه؟


نوشته شده در تاريخ یک شنبه 25 دی 1390برچسب:, توسط یونس م

 

 

 

بسم الله الرحمن الرحیم

خبرآمد خبری در راه است سر خوش آن دل که ازآن آگاه است 

با سلام و احترام خدمت استاد گران قدر آقای الهیار ملکشاهی: 

باحول قوه الهی امروز شما اولینگام استوار با یک نیت الی و خیر خواهانه برای رفع وبرطرف کردن مشکلات وگرفتاری ها ؛وبرای برداشتن سد ها وپر کردن چاله وچوله های جاده رفاه آسایش پا به میدان مبارزه با فقر وبیکاری و... گذاشته اید

میدانی که مسلمـــأ بدون مشکل وسختی نخواهد بود یا یهتر بگوییم برای برطرف کردن این مشکلات رفتن به سوی آیندهیای روشن وپیشرفته به همین آسانی نخواهد بود

اینجا مردانی می خواهد که به مانند کوههای سر به فلک کشیده ،استوار ،راسخ وبزرگ باشند خدا را شکر با شناختی که از شما داریم که با آگاهی وتجربه کامل ومطالعه این شرایط مثل کوه استوار و راسخ به خاطر هدف مردم ونیت الهی وبرای این شهر ومردمان این شهر با گذشت دل وجان وارد شده اید. 

امروز شما ثابت کردید آنچه راکه وعده دادید و برهمگان اثبات شد که شما آنچه را که به زبان می آورید برعمـــل آن پــــاسی بندیــد. 

امروز شما آمدید که ابتدای زنجیری که ما دست در دست هم را فشانیم ودنباله ی آن زنجیر فولادی باشیـــم وفــــقـــــــــــر وبیکاری و...را زنجیر کنیم وبه جای آن اشتغال ،سرمایه گذاری ،امید وسر افرازی آزاد کنیم تــــا دگـــــــر شاهد ویا شنونده و بیننده آن نباشیم باز شهر کوهدشت جزوء محرمترین شهرهای ایران نباشد. آری آینده ازان ماست 

واینک بر خود وظیفه می داریم که شما را در این راه مقدس همراهی کنیم و بر خود می بـالـیم برای اتخابی که از خودمان به خودمان کرده ایم و لیکن در کار بودن تو را یک حق می دانیم در جـــــوار تو حــــرکت کردن یک واجب

 

"جمعی از دانشجویان شهرستان کوهدشت "


نوشته شده در تاريخ جمعه 9 دی 1390برچسب:, توسط یونس م

نوشته شده در تاريخ جمعه 9 دی 1390برچسب:, توسط یونس م

 به گزارش خبرگزاری فارس از پلدختر، فریدون رشیدی عصر امروز در جمع خبرنگاران در پلدختر افزود: چهار نفر از مجموع این افراد طی روز جاری (چهارمین روز از آغاز کار ثبت نام) با مراجعه به فرمانداری شهرستان پلدختر داوطلبی خود برای شرکت در این انتخابات را اعلام کردند.
وی افزود: از این تعداد داوطلب نمایندگی مجلس شورای اسلامی در پلدختر یک نفر زن ثبت نام کرده هشت نفر دیگر مرد هستند.
رشیدی از داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی خواست ضمن مطالعه دقیق ضوابط و قوانین ثبت نام داوطلبی در انتخابات، نسبت به تکمیل مدارک موردنیاز برای ثبت نام اقدام کنند.
وی گفت: آنچه برای مسئولان اجرایی اهمیت دارد، برگزاری صحیح و سالم انتخابات، امانتداری و حراست از آرای مردم اصل، سلامت انتخابات است.
فرماندار پلدختر یادآورشد: وظیفه داریم حداکثر تلاش را برای فراهم شدن حضور حداکثری با فضای توام با آرامش، اعتمادسازی و بهره‌گیری از ظرفیت خدادادی داشته باشیم.
رشیدی افزود: ستاد انتخابات این شهرستان در چارچوب قوانین، مقررات و شرح وظایف و دستورالعمل‌ها آمادگی کامل برای برگزاری انتخاباتی سالم، پرشور همراه با آرامش و درشان مردم را دارد و ‌برخورد لازم با مسایل انتخاباتی، شایعه، سیاه‌نمایی، فضاسازی و وارد شدن دلالان انتخاباتی، اختلال در سیستم، با نگاه پیشگیرانه نیز پیش‌بینی شده است.
وی گفت: اعضای ستاد انتخابات در شهرستان همگی از افراد با تجربه در برگزاری انتخابات هستند، همچنین زمینه لازم برای برخورد با ناهنجاری‌های انتخاباتی فراهم شده تا فضا برای برگزاری انتخابات امن باشد.
‌نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، روز جمعه 12 اسفند ماه سال جاری به صورت هم‌زمان در کشور برگزار می‌شود، شهرستان پلدختر دارای یک کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است.


نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 7 دی 1390برچسب:, توسط یونس م

ین در حالی است که امامی راد به دلیل سوء استفاده های بسیار از امکانات دولتی و به خصوص اموال و امکانات کمیته امداد امام خمینی و استفاده سیاسی از برخی افراد تحت پوشش این نهاد اعتراضات شدید خانواده شهدا و افراد تحت سرپرستی کمیته امداد را برانگیخته بود .


به گزارش خبرنگار بولتن نیوز؛ امامی راد به دلیل، تخلفات مالی و سوئ استفاده از ادارات دولتی به خصوص کمیته امداد توسط هیات نظارت بر انتخابات شورای نگهبان رد صلاحیت شد.
بنا بر این گزارش؛ امامی راد در انتخابات شورای شهر اخیر، سعی داشت برادر خود را که رد صلاحیت شده بود تاید صلاحیت کرده و از نامزدهای نمایندگی شورای شهر کند که با مخالفت مردم و مسئولان از این کار بازماند.

 دزدی از بیت المال حرام است.


این در حالی است که امامی راد به دلیل سوء استفاده های بسیار از امکانات دولتی و به خصوص اموال و امکانات کمیته امداد امام خمینی و استفاده سیاسی از برخی افراد تحت پوشش این نهاد اعتراضات شدید خانواده شهدا و افراد تحت سرپرستی کمیته امداد را برانگیخته بود که پس از رسانه ای شدن مسئله، وجهه اجتماعی و سیاسی او به شدت در کشور افت کرد.


نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 7 دی 1390برچسب:امامی راد,رد صلاحیت, توسط یونس م

به گزارش خبرگزاری مرتضی ولی‌پوری ظهر امروز در جمع خبرنگاران در خرم‌آباد گفت: روند نام نویسی داوطلبان در محیطی آرام و کاملا مطلوب در حال انجام است.
وی با اشاره به اینکه تمام داوطلبان ثبت نام شده مرد هستند، اظهار داشت: مردم خرم‌آباد مردمی ولایی و فهیم هستند و مدیران ارشد این شهرستان نیز برای دفاع از حقوق مردم شهرستان، تمام تلاش خود را برای برگزاری انتخاباتی سالم و باشکوه بکار گرفته‌اند.
ولی‌پوری افزود: مسئولان باید تلاش کنند، زمینه حداکثری مردم در پای صندوق‌های اخذ رای را فراهم کنند.
فرماندار خرم‌آباد گفت: ثبت نام داوطلبان نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ازشنبه سوم دی ماه آغاز شده و تا روز جمعه 9 دی ماه جاری به مدت هفت روز از طریق فرمانداری‌های مراکز اصلی حوزه‌های انتخابیه در سطح استان لرستان ادامه دارد.
وی تصریح کرد: داوطلبان برای ثبت نام در این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی باید در این مدت طی ساعت هشت صبح تا 17 عصر به این فرمانداری‌ها مراجعه و ضمن تحویل مدارک و تکمیل فرم پرسشنامه مربوطه، رسید دریافت کنند.
خرم‌آباد دارای دو کرسی نمایندگی مجلس شورای اسلامی است.
انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی 12 اسفند ماه امسال برگزارمی‌شود


نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 7 دی 1390برچسب:شرکت,کاندیدا ,خرم آباد,دوره نهم, توسط یونس م

آرمان منصوری امروز در گفت‌وگوی در کوهدشت اظهار داشت: در میان ثبت نام شدگان کاندیدهای مجلس نام حجت‌الاسلام علی قبادی شاهرخی نماینده فعلی کوهدشت و رئیس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی دیده می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه شهرستان کوهدشت دارای 211 هزار جمعیت با پنج بخش است، افزود: در این شهرستان 176 شعبه اخذ رای در نظر گرفته شده که 102 مورد روستایی و 74 شعبه شهری هستند.
مسئول کمیته اطلاع‌رسانی ستاد انتخابات کوهدشت گفت: با توجه به اینکه فرصت کمی در زمان ثبت نام وجود دارد و این فرصت نیز قابل تمدید نیست نامزدها باید هر چه زودتر اقدام کنند.
وی تصریح کرد: ایرادی که در سراسر کشور وجود دارد و در گذشته نیز این خلأ مشهود بود اینکه کاندیداها، زمان ثبت نام را تا دقیقه 90 به تعویق می‌اندازند و این اصلاً خوب نیست و باید هرچه سریع‌تر در این زمینه اقدام کنند.
مسئول کمیته اطلاع‌رسانی ستاد انتخابات کوهدشت گفت: برای ثبت نام از داوطلبان همراه داشتن اصل مدارک همراه با کپی آنها ضروری است.
وی اظهار داشت: مقدمات و تمهیدات لازم برای برگزاری یک انتخابات سالم و باشکوه در شهرستان کوهدشت فراهم و اندیشیده شده و آمادگی لازم برای برگزاری کار بر اساس برنامه زمان‌بندی شده در سطح هیئت‌های اجرایی وجود دارد.

 

 


نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 7 دی 1390برچسب:ثبت نام کاندیدها , توسط یونس م

آقای الهیار ملکشاهی

 

ایشان در این دوره یکی از نامزد های کاملآ مطرح و نام آشنا هستند وی به خاطر اینکه با رومشگانی ها و کوهدشتی ها فامیلی نسبی و سببی دارد . رومشگانی  و کوهدشت بیشتر خواهان ایشان هستند . وی در سالهای گذشته دارای سمت رییس دادگستری خرم اباد و کرمانشاه و معاون دیوان عدالت اداری کل کشور  را در کارنامه خود دارد  


نوشته شده در تاريخ یک شنبه 4 دی 1390برچسب:, توسط یونس م


ملکشاهی طی گفتگویی کوتاه با مجله خبری کاندیداتوری خود را در انتخابات آتی شهرستان کوهدشت رسماً اعلام نمود.
وی همچنین اظهار داشت که روز چهارشنبه ۸ تیرماه از سمت معاونت قضایی دیوان عدالت اداری کشور جهت حضور در انتخابات استعفا داده است.
مکلشاهی در پرونده کاری خود سمت رئیس کل دادگستری استان های لرستان و کرمانشاه را نیز دارد.
الهیار ملکشاهی با حضور خود در انتخابات شهرستان کوهدشت بعضی معادلات را بر هم خواهد زد،
آقای ملکشاهی در طول 26 سال گذشته خود را وقف خدمت به مردم کرده است. کسانی که ایشان را می شناسند، می دانند که خدمت و عدالت و متانت از خصوصیات بارز ایشان است.

نوشته شده در تاريخ یک شنبه 4 دی 1390برچسب:, توسط یونس م

 

 

 

 

 

درجلسه ی که آقای ملکشاهی درجمع دانشجویان کوهدشتی مقیم دورودبرگزار نمود.بعد ازتلاوت قرآن وسخنرانی آقایان جابری وامرایی نوبت به آقای ملکشاهی رسید.وی درابتدا واژه دانشجوراواژه ای مقدس دانست وافزود که دانشجویان می توانند مسیر جامعه را معین کنندوآنها رابه انتخاب درست راهنمایی نمود.نمایندگی در مجلس را یک دین دانست واشاره کرد که هرنماینده وظیفه ی خودراانجام ندهد مدیون است ودرآخرت باید پاسخوباشد.ایشان یکی از مشکلات اصلی کوهدشت را بیکاری دانست وافزود که نرخ بیکاری دراین شهر4برابرمعدل کشوراست .مسئله دیگر رانبودفضای دانشگاهی دانست که باعث میشودکه دانشجویان ما به شهری مثل آبدانان بروند ومشکلاتی رامتحمل شوند.ایشان به وجود شخصیت های مهم کوهدشتی که در کشور پست های مهمی دارند اشاره کرد وگفت که من ازاین افراد استفاده خواهم کرد.ودر آخر وی افزود که یکی از عواملتوسعه نیافتن کوهدشت ارائه گزارشات کذب است.نمونه ی آن را همین دور می بینیم که نه صدای قطاری مشنویم ونه دودکارنجات ماشین سازی وپتروشیمی ودر پایان گفت :به مردم قول می دهم که که اگر به مجلس بروم دروغگویی راباب نمی کنم وصداقت رادنبال می کنم وهدفم نیز گرفتن حق مردم کوهدشت از مجلس می باشد

 


نوشته شده در تاريخ یک شنبه 4 دی 1390برچسب:, توسط یونس م

 
 

 

 

الهیار ملکشاهی که سوابقی همچون رئیس کل دادگستری در استان های لرستان و کرمانشاه را در کارنامه خود به یدک می کشد و تا پیش از این سمت معاونت قضایی دیوان عدالت اداری را دارا بود روز چهارشنبه 8 تیرماه از سمت خود جهت کاندیداتوری در نهمین دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه کوهدشت استعفا داد .

هواداران ایشان می گویند :ما تمام جوانب را بررسی نموده و برای تبلیغات انتخابات آتی  با برنامه وارد خواهیم شد ضمن این که از هم اکنون با چالش ایجاد برخی امواج منفی از ساحل های مشخص که سعی در ایجاد این ذهنیت غلط اما هدفمند و جهت دار دارند که جناب آقای ملکشاهی صرفاً در رومشگان دارای آراء می باشند مواجه هستیم که البته مردم در روز 12 اسفند به صورت عملی با آراء خود اثبات خواهند کرد که مردمی بودن یک فرد به هیچ وجه منتسب به یک جغرافیای خاص نیست و یک فرد دلسوز ، مدیر و متعهد و متخصص و مردمی در هرجایی که خدمت کند خود را خادم مردم دانسته و مردم نیز به گرمی پذیرای او هستند.

گفتنی ست در بین عموم  ؛ صبر ، متانت ، تعهد و مردمی بودن را از جمله ویژگی های وی برمی شمارند این که وی تا چه حد بتواند احیاناً پس از احراز کرسی سبز مجلس به سرسبزی و آبادانی حوزه انتخابیه اش کمک کند سوالی ست که تنها در صورت پیروزی وی در این دوره از انتخابات بایستی بدان پاسخ داد.


نوشته شده در تاريخ یک شنبه 4 دی 1390برچسب:, توسط یونس م